Jdi na obsah Jdi na menu
 


Elena Gilbert - Nina Dobrev

165375_10150176013084968_106357469967_8633018_1507405_n.jpg

Povolání: Herečka
Věk:
22
Datum narození:
9.1.1989
Místo narození:
Sofia, Bulharsko
Znamení:
Kozoroh 
Výška:
169 cm

 

 

 

 

 

Celým jménem Nina Constantinova Dobrev. Nina se ve 2 letech přestěhovala do Kanady (Toronto, Ontario). Již od mala se zajímala o tanec, hudbu, gymnastiku, divadlo a herectví.

Modelingová práce ji zavedla do reklam a odtamtud to už byl jen krůček k filmu.

Mezi její koníčky patří gymnastika, plavání, fotbal, tanec, horolezectví, snowboarding, jízda na koni.

Herectví je její vášeň a ona to vidí jako dobrodružství, které právě začíná.

Nina se narodila v bulharské Sofii, ale přestěhovala se do Toronto, Ontario v Kanadě, ve věku dvou let.

Navštěvovala veřejnou školu JB Tyrell Sr a po té studovala na umělecké škole v Scarborough, po absolutoriu nastoupila na Ryerson University.

Její matka je umělec, zatímco její otec je počítačový specialista. Má jednoho staršího bratra Alexandra, který studuje, aby se stal inženýrem. Od velmi útlého věku, ukázala velké nadšení a talent pro umění-tanec, gymnastiku, divadlo, hudbu a výtvarné umění.

Nina miluje cestování a často navštívila Evropu i pro radost, stejně jako mezinárodní konkurencí představuje Kanady v estetické gymnastice. Má ráda volejbal, fotbal, plavání, horolezectví, jízdu na koni...

Modelování pracovních míst vedlo k reklamám, které se pak obrátily na filmové konkursy.

Krátce potom, měla rezervované role v celovečerních filmech, včetně Fugitive Pieces, Away from Her, Never Cry Werewolf, a televizním seriálu Degrassi: The Next Generation. Také byla ve filmu MTV s názvem The American Mall na CTV. Hraje také hlavní roli v dramatu CW The Vampire Diaries, kde hraje Elenu, člověka, která je chycena mezi dva upíří bratry.